Consultaties

Je kan bij mij terecht voor individuele afspraken via een online videochat of telefoon.

Ik ben beschikbaar voor afspraken op deze momenten (CET):
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00

Het is niet mogelijk om afspraken in te plannen die ’s avonds of in het weekend vallen. Deze afspraken zijn enkel heel beperkt beschikbaar voor bestaande cliënten die uitzonderlijk niet beschikbaar zijn tijdens de kantooruren.

Ik reken €80 aan voor elk individueel gesprek, van ongeveer 50 minuten.

Sommige Belgische mutualiteiten bieden een beperkte terugbetaling aan. Je kan hier een overzicht terugvinden. Als je recht hebt op terugbetalingen van je werkgever of bijkomende verzekeringen, vul ik daar met plezier ook de nodige documenten voor in.

Contact

Je kan me contacteren via het email adres tina@vivarta.be of het telefoonnummer +32 473 39 96 30. Ik ben zelden telefonisch bereikbaar maar als je een bericht achterlaat op mijn voicemail, bel ik je zo snel mogelijk terug.

afspraken inplannen

Je kan gemakkelijk zelf een afspraak bij mij inplannen via mijn online agenda. Ik vind het heel belangrijk om iedereen de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft, waardoor je waarschijnlijk geconfronteerd zal worden met een wachttijd van minstens vier maanden.

Als je dat graag wilt, kan je me meteen ook een email sturen om te schetsen waarmee je bij mij terecht komt. Dat is niet noodzakelijk maar kan mij helpen om je te vertellen of je bij mij aan het goede adres bent.

Wettelijke Informatie

Door een gesprek in te plannen bij Tina Cuypers verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden. Je kan de bedrijfsgegevens (inclusief beroepserkenningen) hier consulteren.