Consultaties

Je kan bij mij terecht voor individuele afspraken in mijn praktijk, via een online videochat of via telefoon. In mijn praktijk verzeker ik dat alle nodige maatregelen qua sociale afstand en hygiëne gevolgd worden.

Afspraken kunnen doorgaan op dinsdag, woensdag, donderdag (enkel online) en vrijdag tussen 9u en 18u.

Je kan altijd een afspraak inplannen via mijn online agenda. Onder de huidge COVID-maatregelen biedt ik enkel virtuele afspraken via videochat aan. Laat het me weten als je graag wilt dat ik je verwittig wanneer dit verandert.

Ik reken  €60 aan voor elk individueel gesprek, van ongeveer 50 minuten. Sommige mutualiteiten bieden een beperkte terugbetaling aan. U kan hier een overzicht terugvinden.

Mijn praktijk is gelegen te Sint-Annastraat 34, 1000 Brussel. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de metro, tram, trein en bus.

Jammer genoeg bevindt mijn praktijk zich op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift en met een smalle trap. Voor mensen met mobiliteitsproblemen, is dat mogelijk niet bereikbaar.

Contact

U kan contact op mijn nemen via het email adres tina@vivarta.be of het telefoonnummer +32 473 39 96 30. Voor we een eerste afspraak vastleggen, zal ik u vragen om uw hulpvraag kort te omschrijven zodat ik u alvast kan zeggen of u daarmee bij mij al dan niet aan het juiste adres bent.